zondag 9 augustus 2015

STICHTING AAP KAN CIRCUSDIEREN NIET OPVANGEN


Stichting Aap en het door aap opgerichte "wilde dieren de tent uit" roepen in de media dat ze opvang aanbieden voor roofdieren uit circussen. Een grotere leugen bestaat niet. Journalisten en publiek worden door de aap-directeur van Gennep weer eens GE(gen)NEPT.

Waarom staat er dan een spamcampagne op de wddtu website om Dijksma een e-mailbom te bezorgen om opvang te regelen? (zie foto)

In de (ten dele met Nederlandse subsidie gebouwde) opvanglocatie Primadomus in Spanje beschikt aap over ruimte voor ACHT roofdieren. (propagandafilm Primadomus/Aap) Dit is een tussenstation. Elk naar LionsRock in Afrika over te brengen dier zal hier zeker drie maanden moeten verblijven. Een simpel rekensommetje leert ons dat er daarmee jaarlijks 32 dieren kunnen worden uitgeplaatst. Alleen al de "ontruiming" van Circus Krone (Duitsland) duurt daarmee minstens TWEE JAAR! Niet bepaald realistisch. Het is een druppel op een gloeiende plaat. En dan ook nog eens een OVERBODIGE druppel, aangezien uitgerekend leeuwen en tijgers zich het beste aanpassen aan hun leven in het circus.

De in Nederland reizende circussen zullen hun dieren bij circussen in Duitsland onderbrengen (uitzending RTL Nieuws op RTL 4, zaterdag 9 augustus 2015, 19u30)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.