maandag 24 augustus 2015

Stichting Aap weet niet waar tijgers van Circus Belly-Wien zijn!

Soms komt de aanwijzing heel subtiel. Maar dat $tichting Aap niets van circusdieren weet wordt wéér bewezen. Ze weten zelfs niet eens dat de tijgers van Circus Belly-Wien gewoon bij Circus Belly-Wien aanwezig zijn. Foei meneer David van Gennep! Inderdaad: alweer iedereen GE(gen)NEPT!



Ze werken alleen maar aan polarisatie (splijting) van de samenleving. Waarbij op sociale media al gauw de randvoorwaarden worden geschapen voor eigenrichting - het eigen rechter spelen. Zie de vele ongenuanceerde reacties met een hoog "oog om oog - tand om tand" gehalte.

Er is niets mis met de primaire doelstelling van $tichting Aap: het opvangen van apen en kleine zoogdieren. Maar problemen met de re-socialisatie van apen projecteren op circusdieren? Het kan zelfs wetenschappelijk niet worden verklaard. Dat apen (en dan vooral chimpansees) ongeschikt zijn voor het circus, dat hebben circusmensen al lang zelf ontdekt, Dat dier is niet voor niets zo goed als verdwenen uit het circus. Alleen in Oost-Europa kom je nog een enkele chimp tegen. En in de propaganda van aap...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.